REFLECTOR SUPPORT

Helpdesk

HELPDESK

Voor vragen over het invullen van de reflector of een inlogcode.

Klantenservice

KLANTENSERVICE

Voor vragen over aanvragen, offertes, opmerkingen, klachten en reacties.

Nieuwsbrief

COACH CHECK

Voor vragen over de betekenis van het percentage ontwikkelvermogen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwsbrief

OPLEIDINGEN & INTERVENTIES

Gesprekken en trajecten met de slow reflector.

FAQ's

Wanneer je inlogt in de app en op home klikt zie je daar je reflectors staan. Als je gevraagd bent om feedbackgevers uit te nodigen staat er een toegangscode die je kan delen. Dit is de toegangscode voor je feedbackgevers. Wanneer je op: deel toegangscode klikt kan je de toegangscode op verschillende manieren met je feedbackgevers delen. Je kan maximaal 4 feedbackgevers uitnodigen. De voortgang van je feedbackgevers kun je in je app bijhouden, zodat je ze ook aan hun mouw kunt trekken wanneer ze niet opschieten! 

Mocht je er niet uitkomen, neem dan even contact op met onze helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als deelnemer heb je een mail gekregen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit is onze appbouwer. In deze mail staat je inlogcode. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in de spam. Ook niet in je spam? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt zo snel mogelijk je code.

Dat is zeker niet de bedoeling! Doordat wij ook telkens met onze ontwikkeling bezig zijn kan het zo zijn dat er een nieuwe versie van de app beschikbaar is. Door de Slow reflector app te updaten kan het probleem worden verholpen. De app verwijderen en opnieuw downloaden kan ook helpen! Werkt de app nog steeds niet? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als feedback ben je door iemand uitgenodigd en heb je een toegangscode gekregen via je whatsapp, mail of wellicht is deze code mondeling met je gedeeld. Nu kan je de Slow reflector downloaden via Google Play of via de App Store. Je kan als feedbackgever inloggen met je e-mailadres en de toegangscode die je gekregen hebt. Nu kan je feedback geven!

Het kan zo zijn dat je organisatie ervoor gekozen heeft om deze functie niet aan te zetten. De rapportages zullen dan met je worden gedeeld in de gesprekken waarvoor de reflector is aangevraagd. Het kan ook zo zijn dat je je rapportage nog niet kan downloaden omdat je de reflector nog niet of nog niet helemaal hebt ingevuld. Tip: je rapportage kan je het beste downloaden wanneer je feedbackgevers de Reflector ook hebben ingevuld. Anders kan je er namelijk niet zo veel mee.

Je antwoorden kunnen achteraf niet gewijzigd worden. Wanneer je de Reflector aan het invullen bent kan je telkens maar één stelling terug. Dit hebben we bewust gedaan zodat je echt antwoord kan geven vanuit het gevoel dat als eerste in je opkomt.

De antwoorden die je gegeven hebt kan je terugvinden onder het kopje ‘stellingen’ onder in de menubalk. Hier kan je ook de antwoorden van je feedbackgevers inzien. Daarnaast kun je bij het downloaden van de rapportage jouw koester- en ontwikkelpunten vinden en de grootste verschillen tussen jou en je feedbackgevers om met elkaar in gesprek te gaan.

Jouw gegevens (naam en email) worden gebruikt om een account aan te maken zodat je een Slow reflector in kan vullen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken met je organisatie wordt er verder niets met jouw gegevens en/of de uitkomst van je Reflector gedaan. Je kan zelf in de app je rapportage downloaden en eventueel opsturen naar je feedbackgevers. Standaard worden alle gegevens na drie jaar uit het systeem verwijderd.

Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij regelen dit direct voor je.

De antwoorden die je geeft als deelnemer maar ook als feedbackgever zijn niet anoniem, anders kan je moeilijk met je feedbackgevers in gesprek. Soms kan het wel zo zijn dat je organisatie een anonieme versie heeft aangevraagd, dan blijven ze natuurlijk anoniem!

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je een Reflector aanvragen. Wil je meer erover weten dan mag je ons ook altijd bellen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het kan zo zijn dat deze module niet aanstaat. Het kan ook zo zijn dat je jouw reflector nog niet helemaal hebt ingevuld. Pas na het invullen van de Reflector worden de microlearnings beschikbaar. Wanneer je alles hebt afgevinkt binnen de microlearning kan deze naar je toe worden gestuurd. Lukt het niet? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De slow reflector is geen test, scan of assessment. Het is een hulpmiddel om de uitdagingen waar je voor staat en de beweging die de organisatie maakt, met meer ontwikkelvermogen aan te pakken.  Hieronder een overzicht wat de app wel en niet is.

Zoekt u nog een fijne locatie om trainingen te geven, presentaties te houden of te vergaderen, kijk op onze website https://www.delinnenweverij.nl

 

Blijf op de hoogte via onze Slow nieuws update!

Adres 
Piushaven 6
5017 AN, Tilburg

Telefoonnummer
085 060 2105

E-mailadres
info@slowreflector.nl