SLOW REFLECTOR

Werk jij in een organisatie waar de wens en behoefte aan persoonlijke - en teamontwikkeling groot is? Dan begrijpen wij de uitdagingen waar je voor staat. Maar we hebben goed nieuws: de Slow Reflector staat klaar om jouw team en organisatie naar nieuwe hoogten te brengen, en het Slow Talk kaartspel is onze geheime troef.

Met de Slow Reflector wordt het voeren van effectieve en diepgaande gesprekken een tweede natuur. Hierdoor ontdek je niet alleen verborgen potentieel, maar krijg je ook inzicht in wat er zich afspeelt op persoonlijk en teamniveau. Het fungeert als jouw vroegtijdige waarschuwingssysteem, waardoor je altijd een stap voor bent.

Wat mag je verwachten? Een complete Toolkit voor persoonlijke en teamontwikkeling, aangevuld met het Slow Talk kaartspel. Hiermee breng je conversaties naar een nieuw niveau, bevorder je begrip en stimuleer je creatieve denkwijzen binnen je team. De kaarten bieden een speelse, maar diepgaande manier om verborgen inzichten en ideeën bloot te leggen.

Van boeiende gesprekken tot praktische microlearnings, direct beschikbaar via onze intuïtieve app. Je krijgt meteen een duidelijke routekaart om jouw ontwikkelroute te beginnen. Het resultaat? Niet alleen meer werkgeluk, maar ook een aanzienlijke verbetering in teamwerk en samenwerking, allemaal aangevuld door het Slow Talk kaartspel.

Sta klaar voor verandering, investeer in groei en laat de Slow Reflector, samen met het Slow Talk kaartspel, jouw organisatie naar succes leiden. Klaar om te beginnen?

Slow reflector app

HOE WERKT DE REFLECTOR?

De slow reflector is een hr tool die je ondersteunt om gesprekken anders, meer verdiepend te voeren. Via de app vul je de reflector met de stellingen in en nodig je 1 tot 4 feedbackgevers uit. Op grond van jouw uitkomsten krijg je inzicht in de mate waarin je gebruik maakt van je ontwikkelvermogen. Naast je eigen inzichten krijg je inzichten van je feedbackgevers. Na het invullen kun je via de app de reflectie-, dialoog- en ontwikkel rapportages (pdf) downloaden, microlearnings volgen en een coach check doen.

Op basis van de ontwikkelpunten uit de reflectierapportage kun je 6 microlearnings downloaden. Dit zijn korte e-learnings waarmee je de eerste stappen zet om meer gebruik te maken van je ontwikkelvermogen. Op basis van de gesprekspunten uit de dialoog rapportage kun je met je feedbackgevers in gesprek gaan. Je leert elkaar beter kennen en hebt meer begrip voor elkaar. Het levert daarnaast mooie aanvullende inzichten op.

Het ontwikkelvermogen van jezelf en of van je team wordt in de ontwikkel rapportage uitgedrukt in een percentage. Dit geeft de mogelijkheid om te vergelijken met jezelf, met feedbackgevers, andere teamleden, de organisatie en biedt de mogelijk om meer gericht te sturen op je ontwikkeling, op je gedrag. Dit werkt stimulerend en draagt bij aan het verduurzamen van je groei.

De rapportages dragen bij om zelf met je ontwikkeling aan de slag te gaan. Het ontwikkelvermogen geeft met een percentage inzicht in de mate waarin je gebruik maakt van je ontwikkeivermogen. Indien je een vraag hebt over de betekenis van het percentage en of over de mate waarin je zelf aan de slag kunt, stel dan je vraag en wij nemen contact met je op. Deze coach check is gratis dus maak er gerust gebruik van. Email je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAROM KIEZEN VOOR DE SLOW REFLECTOR?

Je krijgt meer besef en begrip voor jezelf en voor elkaar

Je ziet door de bomen het bos van persoonlijke ontwikkeling weer

Je krijgt gerichte gesprekspunten om met elkaar in gesprek te gaan

Je bespaart tijd door veel minder rompslomp en makkelijke rapportages

Je legt als een soort van 'pizzabodem' het fundament onder alle mogelijke 'ontwikkel ingredienten' 

Je kunt direct aan de slag en ziet meteen effect op je gedrag

Je krijgt een state of the art slow reflector app om mee te werken

WAT IS DE SLOW REFLECTOR WEL EN NIET?

De slow reflector is geen test, scan of assessment. Het is een hulpmiddel om de uitdagingen waar je voor staat en de beweging die de organisatie maakt, met meer ontwikkelvermogen aan te pakken. Hieronder een overzicht wat de app wel en niet is.

eigenschappen slow reflector

DE SLOW REFLECTOR APP

Stap 1

Download de app en log in met unieke code.

Stap 2

Vul stellingen in en nodig feedbackgevers uit.

Stap 3

Download rapportages in je mail.

Stap 4

Bestudeer rapportages en kies ontwikkelpunten (doe eventueel een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Stap 5

Selecteer microlearnings in de app en start.

Stap 6

Reflecteer en geniet van je progressie.

eigenschappen Slow reflector app

Eenvoud, gebruikersvriendelijk en voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard, staat bij de slow reflector app voorop. Na ontvangst van je inlogcode nodig je feedbackgevers uit en ga je aan de slag met het beantwoorden van de stellingen. De uitkomsten geven een haarscherp, meetbaar inzicht in je ontwikkelvermogen en hoe hier via koester- ,ontwikkel, - gesprekspunten en microlearnings meer gebruik van te maken. 

 

Na afronding van het beantwoorden van de stellingen download je jouw reflectie en dialoog rapportage als basis voor het voeren van gesprekken (op basis van de verkregen en te verkrijgen inzichten). Je kiest vervolgens zelf 1 tot 3 microlearnings om zelf met je ontwikkeling aan de slag te gaan. Aanvullend ontvang vanuit de app op grond van jouw uitkomsten drie microlearnings. 

 
Een microlearning bestaat uit een introductie, een toelichting en uitleg van de stelling met het ontwikkelpunten, een verdieping om meer van binnen uit te ontwikkelen en een leerroute met leeractiviteiten.

OPTIES

Aantal Slow reflectors

Periode *

Microlearnings

BEREKEN JOUW TARIEF

Stukprijs

Prijs per jaar

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

* Periode - extra informatie
1 jaar: 2 keer reflector invullen (nul en éénmeting)
2 jaar: 4 keer reflector invullen
3 jaar: 6 keer reflector invullen
5 jaar: 10 keer reflector invullen

REFLECTOR AANPAK

Je kunt als individu, team of organisatie op verschillende manieren met de Slow reflector aan de slag:

VIA EXTERNE BEGELEIDING

Onze partners begeleiden je bij het inzetten van de Slow reflector. Hierbij zorgen zij ervoor dat de Reflector efficiënt en effectief ingezet wordt en daarnaast wordt verankerd binnen de organisatie. 

VIA INTERNE BEGELEIDING

Medewerkers van de organisatie worden getraind om in de organisatie met de Slow reflector te werken. Hierbij zorgen zij ervoor dat de Reflector wordt ingezet en vindt er direct kennisoverdracht en borging plaats. 

ZONDER
BEGELEIDING

Medewerkers gaan na een korte introductie via een E-learning zelfstandig aan de slag met de Reflector. Waar nodig vindt ondersteuning via ons supportteam plaats. 

 

stappen Slow reflector
Slow reflector app voor (zelf)ontwikkeling

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Door periodiek aandacht te besteden aan je ontwikkel- en koesterpunten op persoonlijk en teamniveau, verankert persoonlijk leiderschap zich in je dagelijkse praktijk. Maar dat is niet alles! Met de Reflector meet je ook je ontwikkelvermogen en ga je in gesprek, ondersteund door de methodiek van Slow aanspreekcirkel en het leiderschap traject van de relatiecirkel. Dit brengt een diepe verbinding en waardering tussen jou en je collega's tot stand. Duik in deze rakende tool en zie hoe jullie samen groeien en stralen! Voor een blijvend effect zie hieronder voor onze 1,3 of 5 jarige abonnementen. 

VRAAG EEN DEMO AAN

In de praktijk blijkt dat de werking en betekenis van de slow reflector het best ervaren wordt door de reflector zelf uit te proberen.


We nodigen je graag uit om via een verkorte demo de slow reflector uit te proberen. 

Je kunt de verkorte demo invullen  via onderstaande link. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt en nemen na het invullen graag contact met je op.

REACTIES OP DE SLOW REFLECTOR APP

“Het biedt mij mogelijkheden om meer inzicht te krijgen. En dat er meerdere manieren van communiceren zijn, die mensen dichter bij elkaar brengen. Ik vind het een hele mooie manier hoe je in één gesprek al verandering kunt zien. En hoe prettig dit ervaren wordt”.

"

“De Slow reflector is een effectief hulpmiddel voor reflectie. Het is fijn om na een bepaalde tijd, de Reflector er nogmaals bij te pakken en weer samen te komen met de ander, om te reflecteren op wat er is veranderd en welk proces je hierin hebt doorlopen. Nu wordt er beter naar elkaar geluisterd en hebben we een gezamenlijk doel voor ogen, dit is terug te merken in het contact met de cliënten. Daardoor zijn we één team en stralen we dit uit.”

"

"Wat het mij gebracht heeft is nog meer inzicht, maar vooral diepgang in het handelen van zowel mijzelf als ook van mijn collega's. Door het gesprek met m'n collega's aan te gaan a.d.h.v. de Reflector komt er nog meer ruimte vrij om de echte diepgang op te zoeken en leer je hierdoor je collega's maar ook jezelf nog beter kennen”.

"
 

Blijf op de hoogte via onze Slow nieuws update!

Adres 
Piushaven 6
5017 AN, Tilburg

Telefoonnummer
085 060 2105

E-mailadres
info@slowreflector.nl