OVER SLOW

Wij geloven dat door persoonlijke en professionele groei hand in hand te laten gaan de motivatie en betrokkenheid van mensen en teams versterkt wordt. Groeien door vanuit jezelf samen met anderen te leren en te ontwikkelen! Slow staat naast vertragen voor samen lerend op weg. Samen leren en ontwikkelen geeft meer plezier en draagt bij aan een duurzame leercultuur.

Groeien vanuit het streven om het beste en mooiste uit jezelf en anderen te halen, vraagt om goed waar te nemen wat er bij jezelf, bij anderen en in je omgeving speelt! Wij zien dat met aandacht vertragen nodig is om waar te nemen wat het beste en meeste effect heeft om tot groei te komen. 
Naast vertragen en samen lerend op weg geloven wij dat ontwikkelen om te groeien vraagt om vanuit de kern van jezelf naar de belemmeringen te kijken (waar te nemen), naar datgene wat je tegenhoudt om je te ontwikkelen. Belemmeringen zijn veelal door angst gedreven en gaan niet zomaar weg door ernaar te kijken. Ze worden door je gedachten en gevoelens gevoed en zijn hardnekkig. Het vraagt dat je echt via de weg van ander gedrag je ontwikkelt om hier anders in te handelen en ruimte te geven om de emoties van angst (bang/boos) onder ogen te zien. Door eerst aan je belemmeringen te werken maak je de weg vrij om je te ontwikkelen, om te groeien.
Daarnaast heb je gedachten, gevoelens, gedrag en emoties die stimulerend zijn om je te ontwikkelen. Deze kun je inzetten als kwaliteit of eigenschap om het beste en mooiste uit jezelf en anderen te halen om te groeien.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een netwerk van professionals die de Reflectors inzetten bij hun opdrachtgevers of hun organisatie, onze businesspartners die ons ondersteunen om de Reflectors via dashboards en onze app te gebruiken en ons eigen team dat klaar staat om zowel onze opdrachtgevers, onze professionals en onze businesspartners te ondersteunen. Ons netwerk van professionals vind je op onze Slow netwerk site. Ons eigen team stellen we hier graag voor:

Hans Heijnen

Hans Heijnen

CEO, Founder. Een vrij mens met aandacht voor de medemens en de natuur.

Lisa Scheeren

Lisa Scheeren

Communicatie- en Relatiemanager. Een ontdekkend mens met aandacht voor ethiek en gastvrijheid.

Sander Heijnen

Sander Heijnen

Product en content owner. Een creatieve geest met aandacht voor spelen en beleven.

Lisa van Schaik

Lisa van Schaik

Jr. consultant Slow Reflector. Een rustig persoon met oog voor het scheppen van overzicht en duidelijkheid.

Irene van der Laan

Irene van der Laan

Projectleider mkb SLIM en STAP. Spontaan en alert met oog voor duurzaam ontwikkelen.

Irene van der Laan

Kim Linders

Trainer Slow Reflector opleidingen. Een ondernemend mens met een echte hands-on mentaliteit.

 

Blijf op de hoogte via onze Slow up nieuwsbrief!

Adres 
Markt 8
5581 GK, Waalre

Telefoonnummer
06 - 51 87 59 36

E-mailadres
info@slowreflector.nl